Lad os få bydrengen tilbage

Når jeg skal købe kød, går jeg til Slagter Svendsen, og skal der kager til søndagskaffen, er der intet bedre end en smørstang fra bageren på hjørnet. Til jul foretrækker vi Irmas brunkager, de smager bare bedre end de andre supermarkeders, og sådan er der rigtigt mange traditioner som jeg meget gerne vil holde i hævd, da de er med til at give mig, noget kvalitet i mit liv.
Men den dag hvor jeg ikke længere selv er i stand til at komme ud af min lejlighed, ned på gaden, og hen til lige præcis den butik jeg foretrækker, hvad gør jeg så?
Som det er i dag, så har jeg 2 muligheder. Enten skal jeg kende nogen der kan løbe ærinder for mig, eller jeg kan via kommunens indkøbsordning få lov til at købe ind i et stort, upersonligt internetsupermarked , hvor jeg ikke kan købe de ting jeg holder allermest af, og heller ikke får nogen form for menneskelig kontakt.
Det synes jeg er rigtigt ærgeligt, og derfor vil jeg foreslå en helt anden model.
En model hvor Kommunen stiller en bydreng til rådighed for de gangbesværede, til de som har svært ved selv at komme på gaden.
Så i stedet for at skulle sidde i sit hjem, foran en computer, og klikke på billeder af varer, man ikke rigtigt kender, så ringer man til sin fiskehandler, sin slagter, sin bager, og får gode råd og vejledning, en snak om hvad der er lækkert og godt for tiden, om spændende nyheder i sortimentet, og så sørger Kommunens Bydreng for at hente og bringe varerne til mit, eller dit hjem.
Så kan vi stadig blive ved med at handle der hvor vi altid har handlet. Så kan vi, på trods af ikke at være så mobile længere, stadig få vores ynglings varer.
Det er med til at sikre vores livskvalitet, og det er det jeg vil arbejde for hvis jeg bliver stemt ind i Københavns Borgerrepræsentation.
Kvalitet i alt hvad vi foretager os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *